Εξερευνηστε την Ηπειρο

Δραστηριοτητες

line

Δείτε τις δραστηριότητες

Συνδυάστε τις διακοπές σας με δραστηριότητες απολαμβάνοντας παράλληλα και το φυσικό τοπίο της Ηπείρου.

Ορειβασία

Για εκείνους που θέλουν να έρθουν σε επαφή με την ομορφιά του βουνού και να νιώσουν τη μαγεία της εξερεύνησης, η ορειβασία προσφέρει την ιδανική ευκαιρία. Και το σημαντικότερο Ο καθένας μπορεί να ασχοληθεί με αυτό το σπορ.

Η τοποθεσία των Ιωαννίνων κάνει πολύ εύκολη την απόδραση για περίπατο ή ακόμα και για ορειβασία σε μια από τις πολλές τοποθεσίες της περιοχής μας. Ιδανική απόδραση από τους ρυθμούς της πόλης έχοντας και το μέρος διαμονής σας δίπλα στη φύση.

Παραπέντε

Στο Νομό Ιωαννίνων υπάρχουν σύλλογοι που δραστηριοποιούνται σε αεραθλήματα και περισσότερο στο parapente. Εάν μας επισκεφθείτε μπορείτε να διαλέξετε μια από τις κορφές στα πολλά βουνά μας για να "απογειωθείτε" με την προϋπόθεση ότι είστε έμπειροι και γνώστες του αθλήματος ή να ακολουθήσετε τους επαγγελματίες για μια εναέρια βόλτα πάνω από τα Ιωάννινα.

Ράφτινγκ

Σε μικρή απόσταση από το Haones Suites υπάρχουν αμέτρητες τοποθεσίες για όσους έχουν σαν αγαπημένο τους σπορ το canoe ή το rafting. Μπορείτε να ασχοληθείτε μόνοι σας ή να σας προτείνουμε εμείς επαγγελματίες που διοργανώνουν τέτοιου είδους δραστηριότητες.

Ορεινή ποδηλασία

Ακόμη και για τους λάτρεις της ποδηλασίας, τα Ιωάννινα αποτελούν ιδανικό μέρος καθώς συνδυάζουν μικρούς δρόμους μέσα από χωριά με δρόμους σε βουνά, λίμνες και ποτάμια. Μπορείτε να μάθετε από εμάς τα ωραιότερα μέρη για να κάνετε το χόμπι σας.